Aantal personen: 6

Voedingswaarde per persoon:
113 kcal, 26 g koolhydraten, 1 gram eiwitten, 0 g vetten

Ingrediënten:

  • 500 gram verse nectarines, ontpit
  • 1 scheutje magere melk
  • 1 scheutje water
  • essences: 1 eetlepel rozen, ½ theelepel ananas, ½ eetlepel kisch
  • sap van een ¼ citroen
  • 1 rijpe mango, vruchtvlees in bolletjes uitgeschept
  • ½ galiameloen, ook in bolletjes
  • ½ tros blauwe druiven, gehalveerd en ontpit
  • 1 bakje aalbessen , gerist
  • verse vijgen, gehalveerd
  • 1 ½ kaki, in partjes gesneden
  • 1 granaatappel, doormidden gesneden en de pitjes met het vruchtvlees eruit gepeuterd
  • muntblaadjes, fijngesneden zonder steeltje

Bereiding:
Doe de ontpitte nectarines in de kom van de keukenmachine en pureer deze met de melk en het water. Zeef de nectarinepuree. Voeg toe de essences en het citroensap. Giet een laagje van dit soepje op de dessert borden en verdeel daarboven op de vruchten en de munt.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Gedeeld