Maak kennis met het team

Kathleen Paal

Kathleen Paal

Diëtist, leefstijlcoach en bewegingstherapeut

Op 3 maart 2003 heb ik mijn eigen bedrijf MoveDis voedings- & bewegingspraktijk voor dieetadvisering, voedingsvoorlichting, kookworkshops en sport opgestart. De naam van mijn praktijk heb ik bewust met de twee woorden gekozen: Move (bewegen) en Dis (bord met voeding). Ik begeleid cliënten die vanwege gezondheidsklachten door hun huisarts worden doorverwezen en biedt ook cadio-fitness en zumba aan.

Recentelijk is het MoveDis Keurmerk voor horeca-ondernemers in de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk ontwikkeld. Als de ondernemers het aanbod aanpassen door o.a. duurzaam te koken, minder zout, vet, suiker en meer vezels te gebruiken bij de bereiding komen ze in aanmerking voor een certificaat en een MoveDis Keurmerk raamsticker.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de familie.

Suriname
Naast mijn reguliere werkzaamheden hier heb ik samen met mijn vader de bar-dancing Satisfaction (die vroeger door hem gerund werd) aan de Marowijnestraat 51 te Zorg en Hoop in Suriname verbouwd. Met de opening van het verpleeghuis genaamd Gosontu-oso Sorgu op 18 augustus 2018 werd een lang gekoesterde wens voor een bijdrage aan de gezondheidszorg in Suriname verwezenlijkt.

Monique Gerichhausen

Monique Gerichhausen

Leefstijlcoach en voedingskundige (MSc)

Ik ben leefstijlcoach en voedingskundige (MSc) en eigenaar van Cydonia Leefstijl Coaching (www.cydonia-leefstijlcoaching.nl ). Ik werk met Kathleen van MoveDis samen binnen de Gecombineerde Leefstijl Interventie de BeweegKuur. In dit tweejarige traject begeleid ik als leefstijlcoach de deelnemers bij het veranderen van gedrag om hun doelen op het gebied van afvallen, bewegen, slapen, stress etc. te bereiken.

Ik bied een luisterend oor en de rust om op zoek te gaan naar kleine veranderingen in je leefstijl die bij jou persoonlijk passen. Ik geloof er in dat je leefstijl veranderingen alleen op de lange termijn kunt volhouden als je nieuwe gezondere gedrag ook echt bij jouw persoonlijke situatie en wensen passen. Ik streef naar duurzame leefstijl verandering en niet een zoveelste poging omdat ik je toe wens dat je blijft ervaren hoe waardevol een gezonder en energieker leven is.

Twan Plasmans

Twan Plasmans

Diëtist

Mijn naam is Twan Plasmans en ik ben recentelijk afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek bij de Haagse Hogeschool. Bijna direct hierna ben ik aan de slag gegaan bij MoveDis. Ik hoop met mijn sportieve achtergrond (ex-topsport) en uitgebreide kennis op voedingsgebied patiënten te kunnen motiveren hun leefstijl te veranderen. Hiernaast ben ik aan het oriënteren om mezelf verder te specialiseren in specifieke ziektebeelden. Hierdoor kan ik uiteindelijk nog meer kwaliteit bieden voor deze patiëntengroepen. Dat is namelijk waar ik energie van krijg, mensen vooruithelpen.

Danique Nataprawira

Danique Nataprawira

Fysiotherapeut

Per 1 januari 2022 werkt MoveDis voeding- en bewegingspraktijk samen met DSN Fysio.

In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Oktober 2021 is DSN Fysio gestart waarbij ik als algemeen fysiotherapeut werkzaam ben.

Ik lever zorg in de praktijk van MoveDis waardoor er korte lijnen zijn tussen de diëtist en de fysiotherapeut.

Door onze samenwerking willen wij het zorgaanbod in Rotterdam-Zuid vergroten. Cliënten krijgen door deze samenwerking sneller de juiste zorg. Bij veel aandoeningen speelt namelijk niet alleen voldoende beweging een belangrijke rol, maar ook de juiste voeding kan een positieve bijdrage leveren.

Pin It on Pinterest

Share This