Maak kennis met het team

Kathleen Paal

Kathleen Paal

Diëtist, leefstijlcoach en bewegingstherapeut

Op 3 maart 2003 heb ik mijn eigen bedrijf MoveDis voedings- & bewegingspraktijk voor dieetadvisering, voedingsvoorlichting, kookworkshops en sport opgestart. De naam van mijn praktijk heb ik bewust met de twee woorden gekozen: Move (bewegen) en Dis (bord met voeding). Ik begeleid cliënten die vanwege gezondheidsklachten door hun huisarts worden doorverwezen en biedt ook cadio-fitness en zumba aan.

Recentelijk is het MoveDis Keurmerk voor horeca-ondernemers in de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk ontwikkeld. Als de ondernemers het aanbod aanpassen door o.a. duurzaam te koken, minder zout, vet, suiker en meer vezels te gebruiken bij de bereiding komen ze in aanmerking voor een certificaat en een MoveDis Keurmerk raamsticker.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de familie.

Suriname
Naast mijn reguliere werkzaamheden hier heb ik samen met mijn vader de bar-dancing Satisfaction (die vroeger door hem gerund werd) aan de Marowijnestraat 51 te Zorg en Hoop in Suriname verbouwd. Met de opening van het verpleeghuis genaamd Gosontu-oso Sorgu op 18 augustus 2018 werd een lang gekoesterde wens voor een bijdrage aan de gezondheidszorg in Suriname verwezenlijkt.

Danique Nataprawira

Danique Nataprawira

Fysiotherapeut

Per 1 januari 2022 werkt MoveDis voeding- en bewegingspraktijk samen met DSN Fysio.

In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Oktober 2021 is DSN Fysio gestart waarbij ik als algemeen fysiotherapeut werkzaam ben.

Ik lever zorg in de praktijk van MoveDis waardoor er korte lijnen zijn tussen de diëtist en de fysiotherapeut.

Door onze samenwerking willen wij het zorgaanbod in Rotterdam-Zuid vergroten. Cliënten krijgen door deze samenwerking sneller de juiste zorg. Bij veel aandoeningen speelt namelijk niet alleen voldoende beweging een belangrijke rol, maar ook de juiste voeding kan een positieve bijdrage leveren.

Laura - Movedis dietist

Laura Tuin

Diëtist

In 2023 ben ik afgestudeerd als diëtist na een succesvolle afstudeerstage bij MoveDis. Dit was mij zo goed bevallen dat ik direct bij MoveDis werkzaam ben gebleven als diëtist.

Na mijn eigen strijd met overgewicht ben ik gemotiveerd om ook cliënten te helpen met het maken en behouden van leefstijlveranderingen. Ik ben zelf geboren en getogen in Rotterdam en vind Rotterdam Zuid dan ook een fijne plek om in te werken.

Vanuit onze verschillende nevenlocaties adviseer ik cliënten graag over uiteenlopende hulpvragen en ziektebeelden. Waar mogelijk pas ik ook mijn affiniteit met sport en plantaardige voeding toe.

Daarnaast ben ik vanuit Lekker-Fit werkzaam als schooldiëtist op verschillende basisscholen in Rotterdam Zuid.

Pin It on Pinterest

Share This