Voorlichting

Gezondheid hoog in het vaandel

Groepsvoorlichting is een effectieve manier om informatie over voeding te verkrijgen of ervaringen te delen. De mogelijkheden van voorlichting die wij bieden zijn zeer divers. Staat uw idee er niet bij? Neem dan contact met ons op. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Voorlichting

Gezondheid hoog in het vaandel

Groepsvoorlichting is een effectieve manier om informatie over voeding te verkrijgen of ervaringen te delen. De mogelijkheden van voorlichting die wij bieden zijn zeer divers. Staat uw idee er niet bij? Neem dan contact met ons op. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bedrijven

U heeft de gezondheid van uw werknemers uiteraard hoog in het vaandel. Fitte werknemers presteren immers beter en zijn minder vaak ziek. Wilt u uw werknemers een extra service bieden op het gebied van gezonde voeding? Overweeg dan de volgende mogelijkheden, of bel ons met uw eigen idee:

 • Persoonlijk voedingsadvies tijdens de lunchpauze
 • Een check-up van de BMI en lichaamssamenstelling van uw werknemers
 • Groepsvoorlichting over gezonde voeding bij onregelmatige werktijden
 • Uw bedrijfskantine onder de loep, eventueel in combinatie met een groepsvoorlichting
 • Bied uw werknemers een aantrekkelijke korting op een sportabonnement bij MoveDis (informeer naar de mogelijkheden)
 • Schrijven van column of artikel in uw nieuwsbrief

Scholen

Basis- en middelbaar onderwijs

 • Van themaweek tot kantine-check, ook voor scholen kunnen wij complete pakketten aanbieden
 • Lessen gezonde voeding voor kinderen van alle leeftijden
 • Voorlichting voor ouders
 • Gezonde kookworkshops
 • Stukjes voor de schoolkrant
 • Maak uw wensen kenbaar en in overleg kunnen we tot een geschikt aanbod komen.

Kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang

Voorlichting voor de leidsters over gezonde tussendoortjes, aan de ouders over traktaties of een kookworkshop voor de (oudere) kinderen: mogelijkheden te over. Denk ook aan een themaweek over een nader te bepalen onderwerp, bijvoorbeeld groenten en fruit.

Buurthuizen en huiskamers

Ook hier zijn de mogelijkheden bijna eindeloos; een kookworkshop of voorlichting voor vrouwen, groepsvoorlichting over gezonde voeding voor kinderen, laat uw fantasie de vrije loop en bel ons voor de mogelijkheden.

Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen

Een klinische les voor verpleegkundigen, of een groepsvoorlichting voor een bepaalde patiëntengroep behoren onder andere tot te mogelijkheden.

Kookworkshops

Op onze hoofdlocatie beschikken wij over een professionele keuken waar wij kookworkshops kunnen verzorgen. Ook is er op locatie veel mogelijk, wanneer u zelf over een geschikte werkplek beschikt. Het thema is uiteraard in overleg, van multiculturele gerechten tot gezonde traktaties en van ontbijt tot nagerecht.

Bij u of bij ons

De voorlichtingsbijeenkomsten kunnen wij op locatie geven. Beschikt u niet over een geschikte ruimte? Geen enkel probleem, wij kunnen diverse voorlichtingen ook op onze hoofdlocatie (Beijerlandsestraat 51, Rotterdam) verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Teksten

Wilt u een pakkend artikel over gezonde voeding in uw nieuwsbrief, wijkkrant, patiëntenfolder, schoolkrant, weblog of vaktijdschrift? Maak uw wensen kenbaar en wij leveren vlot een artikel.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken met een MoveDis diëtist of heeft u een andere vraag, neem dan contact op via de contactpagina

Pin It on Pinterest

Share This