Kids

Hallo, leuk dat je op mijn site kijkt. Mijn naam is Kathleen Paal en ik ben een diëtist. Ik hoor je al denken “een dieet wat” en “hoe spreek ik het uit?” Een diëtist is iemand die veel verstand heeft van wat je wel of niet mag eten om gezond te blijven of te worden. Je spreekt het uit als “diejeettiste”.

Sport

Iedereen is anders. Daarom vraag ik je precies wat je eet en drinkt en of je aan sport doet. Misschien heb je zelf ook vragen. Stel die dan maar gerust. Om gezond te zijn moet je niet alleen gezond eten maar ook voldoende bewegen. In de praktijk kun je samen met andere kinderen of alleen bewegingsoefeningen doen. Ik laat je eerst zien hoe het moet. Daarna mag jij me laten zien of je het ook kan.

Fotoalbum

Movedis voedings- en bewegingspraktijk diëtist Rotterdam-Zuid Herman den Blijker

Club Dukgezond

Stichting Welzijn Crooswijk Cascade

MoveDis winkel

De MoveDis winkel is een namaaksupermarkt van lege voedingsmiddelen verpakkingen, dieetproducten, vis, brood, groenten, verzorgingsproducten, namaakgeld en winkelmandjes. De winkel biedt ondersteuning bij voedingseducatie. Denk aan: invloed van reclame op voeding, het zelf halen van boodschappen, (culturele) voedingspatronen, het samenstellen en klaarmaken van maaltijden, welke informatie staat er op een etiket etc. De winkel is o.a. bestemd voor kinderen van het basis-, speciaal en voortgezet onderwijs.

Pin It on Pinterest

Share This