45 minuten
Aantal personen: 4
Voedingswaarde per persoon:
290 kcal, 35 g koolhydraten, 14 gram eiwitten, 9 g vetten
Ingrediënten:
- 250 gram meel (volkoren)
- 1/2 tl kaneel
- 1 tl bakpoeder
- 50 gram walnoten
- 200 gram wortel (geraspt)
- 2 el honing
- 2 eieren
- 400 ml melk (plantaardig)
- olie om te bakken
Topping: - 4 el kwark of roomkaas
- 1 el poedersuiker
Bereiding:
Meng het met meel met kaneel en bakpoeder. Voeg de eieren toe en 200 ml melk. Mix het beslag door elkaar de rest van de melk rustig toe. Voeg vervolgens de wortelrasp en de stukjes walnoten toe.
Verhit wat olie op de koekenpan en voeg kleine hoopjes van het beslag toe. Bak ze aan beide kanten.
Voor de topping mix je de kwark/roomkaas met poedersuiker.
Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.