}

135 minuten

Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
321 kcal, 38 g koolhydraten, 7 gram eiwitten, 15 g vetten

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gram couscous
  • 2 ontpitte tomaten, in zeer kleine stukjes gesneden
  • 1 ½ bosuitje, zeer fijngesneden
  • peterselie en/of korianderblad, fijngesneden
  • ½ komkommer, zeer fijngesneden
  • sap van ½ limoen

Bereiding-snelle methode:
Breng een kwart liter water met een eetlepel olijfolie aan de kook. Zet het vuur uit en roer de couscous door het water. Laat gedurende 2 uur zwellen. Voeg de tomaten, uitjes, komkommer, peterselie, zeezout, citroensap en olijfolie toe en roer goed door elkaar. Lauwwarm is de tabouleh het lekkerst maar kouder kan ook.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Pin It on Pinterest

Share This