}

20 minuten

Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
408 kcal, 31 g koolhydraten, 31 gram eiwitten, 18 g vetten

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels olie
  • 1 kleine ui, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tomaat, in stukjes gesneden
  • 1 theelepel Mexicaanse seasoning mix
  • 500 gram sperziebonen
  • korianderblad fijngesneden
  • snufje nootmuskaat
  • peper
  • 300 gram aardappels
  • 500 gram groente naar keuze
sperziebonen, recepten

Bereiding:
Verwarm een laagje olie in een pan met dikke bodem. Fruit hierin ui en knoflook. Voeg de tomaten en Mexicaanse seasoning mix toe. Voeg de sperziebonen toe met een scheut water. Laat de boontjes ca. 15 gaar sudderen. Roer alles goed door elkaar en voeg de fijngesneden koriander en wat nootmuskaat toe. Breng op smaak met peper.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Pin It on Pinterest

Share This