Aantal personen: 2

Voedingswaarde pompoen per persoon:
220 kcal, 20 g koolhydraten, 2 g eiwitten, 15 g vetten

Voedingswaarde van de hele maaltijd per persoon:
220 kcal, 20 g koolhydraten, 2 g eiwitten, 15 g vetten

Ingrediënten:

  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 2 eetlepels olie
  • 1 langwerpige lichtgele pompoen, geschild, pitten verwijderd en in stukken gesneden
  • 1 theelepel suiker
  • 300 gram zilvervlies rijst of 1 roti
  • 200 gram vis of mager vlees naar keuze (zonder olie bereid, door bijvoorbeeld te grillen, te koken of te stomen)

Bereiding:
Fruit de ui, knoflook en kerrie in de olie. Voeg stukken pompoen toe. Laat alles minstens 30 minuten zachtjes sudderen. Stamp de pompoen tot moes en breng op smaak met suiker.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Gedeeld