}

45 minuten

Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
347 kcal, 54 g koolhydraten, 15 gram eiwitten, 6 g vetten

Ingrediënten:

  • 100 gram volkorenmeel
  • 1 ei
  • 250 ml melk
  • olijfolie (om in te bakken)
  • honing/jam
  • paar bramen
  • banaan
  • paar aardbeien (of ander fruit)
  • snufje zout
  • snufje kaneel

Bereiding:
Doe de bloem, zout en kaneel in een grote beslagkom. Schenk ongeveer 1/4 deel van de melk er bij en mix met een garde of mixer tot een glad beslag. Voeg vervolgens de rest van de melk toe. Verhit de olie in een koekenpan. Schep wat beslag in de pan en laat over de oppervlakte uitvloeien. Draai vervolgens de pannenkoek zodat de andere kant ook een bruine kleur krijgt. Herhaal dit totdat je ongeveer vier pannenkoeken hebt en laat ze afkoelen. Besmeer vervolgens de pannenkoeken met pindakaas, jam en/of honing. Gebruik daarbij fruit als topping.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Pin It on Pinterest

Share This