}

10 minuten

Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
165 kcal, 21 g koolhydraten, 7 gram eiwitten, 6 g vetten

Ingrediënten:

  • 250 gram gemengde groene/zwarte olijven zonder pit
  • 2 tenen knoflook
  • 50 gram gedroogde tomaten op olie, uitgelekt
  • 8 gezouten ansjovis, afgespoeld
  • peterselie
  • 1 theelepel dijonmosterd
  • ½ dl olijfolie
  • peper
tapenade, recepten

Bereiding:
Hak olijven, knoflook, gedroogde tomaten, ansjovis en peterselie zeer fijn. Roer daar mosterd en olijfolie doorheen. Voeg naar smaak peper toe en eet met stukjes brood.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Pin It on Pinterest

Share This