}

45 minuten

Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
438 kcal, 41 g koolhydraten, 28 gram eiwitten, 18 g vetten

Ingrediënten:

  • 200 gram diepvries koolvis
  • 1 grote bos koriander
  • 1 kleine ui
  • 1 eetlepel olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • ½ gedroogde kleine chilipeper, fijngehakt of ½ theelepel sambal oelek
  • sap van ½ limoen
  • 300 gram gare zilvervliesrijst
  • 500 gram groente naar keuze
aubergine-recepten-movedis

Voorbereiding:
Laat de koolvis op kamertemperatuur ontdooien. Leg de koriander in een bak met water, zodat de aarde loslaat en naar de bodem zakt. Spoel de koriander nogmaals af, pluk de blaadjes van de stelen en hak deze fijn.

Bereiding:
Fruit de fijngesneden ui in wat olie zonder veel te roeren op laag vuur. Voeg de koriander toe en roer goed door op hoog vuur. Laat de koriander slinken en donkergroen worden in ongeveer 15 minuten. Voeg de fijngehakte knoflook met nog wat olie toe en zorg dat deze niet verbrandt. Voeg de kerriepoeder, dan de chilipeper en daarna limoensap en zout naar smaak toe. Leg de ontdooide stukken vis tussen het koriandermengsel. Doe de deksel op de pan en laat de vis op laag vuur in ca. 20 minuten gaar stoven.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Pin It on Pinterest

Share This