}

30 minuten

Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
458 kcal, 41 g koolhydraten, 37 g vetten, 21 g eiwitten

Ingrediënten:

  • 500 gram bladkool, gewassen en alleen aan de onderkant wat bijgesneden
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 eetlepels oestersaus
  • 300 gram gare zilvervliesrijst
  • 200 gram vis of mager vlees naar keuze

Bereiding:
Vul de stoompan met water en breng aan de kook. Leg de stronken bladkool in het stoomgedeelte, doe de deksel op de pan en stoom 5 minuten. Verwarm de olie in de pan. Bak het vlees of de vis op hoog vuur in enkele minuten gaar. Voeg op het laatst de oestersaus toe en laat nog 1 minuut meebakken. Serveer de rijst, daaroverheen het vlees/de vis en leg daar de groente overheen.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Gedeeld