Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
273 kcal, 12 g koolhydraten, 21 gram eiwitten, 12 g vetten

Ingrediënten:

  • 300 gram plakjes diepvries bladerdeeg
  • 100 gram ‘Quorn rendang stukjes’
  • 100 gram ‘Quorn pangang stukjes’
  • sesamzaad
  • bakpapier
  • 500 gram groente naar keuze

Bereiding:
Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwarm de oven voor op ca. 200°C (of zie verpakking bladerdeeg). Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Snijd de plakjes diagonaal doormidden. Leg stukjes Quorn op ieder driehoekje en vouw ze goed dicht. Druk met een vork een motief in de randjes. Leg alle bureka’s op het bakblik. Bevochtig de bureka’s met water en druk er sesamzaad in. Laat ze in ca. 20 minuten gaar worden in de oven.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Gedeeld