Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
380 kcal, 35 g koolhydraten, 25 gram eiwitten, 17 g vetten

Ingrediënten & Bereiding:

  • De groente (alle groentesoorten naast elkaar op een schaal serveren)
  • 200 gram bieten, geschild, in plakjes gesneden
  • 100 gram groene erwten, gekookt
  • 2 wortels, gekookt met wat tijm en in kleine blokjes gesneden
  • 2 vastkokende kleine aardappels, gekookt, in blokjes gesneden en gemengd met wat peper en basilicum
  • 2 tomaten, 1 paprika in stukjes gesneden en in wat olie gefruit met komijnzaad

Rijst met tonijn (serveer in het midden van de schaal met groente of apart)
200 gram gekookte rijst. Meng de gekookte rijst met stukjes tonijn uit blik.

Maïs (garnering van de schaal met groente)
1 blikje maïs mengen met wat azijn en olie.

De slasaus
Meng 35 ml witte natuurazijn met ¾ magere fritessaus en een ½ theelepel peper. Roer hierdoor ½ eetlepel zonnebloemolie.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Gedeeld