}

.. minuten

Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
571 kcal, 47 g koolhydraten, 24 gram eiwitten, 31 g vetten

Ingrediënten:

  • 200 gram horsmakreel
  • 1 teentje knoflook
  • viskruiden of gedroogde kruiden naar keuze
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 kleine ui, in stukken gesneden
  • ½ rode paprika, in stukken gesneden
  • 1 tomaat
  • ½ stengel lente ui
  • 40 gram cassave, geschild en in stukken gesneden
  • 40 gram yam, geschild en in stukken gesneden
  • 40 gram zoete aardappel, geschild en in stukken gesneden
  • 40 gram vastkokende aardappel, geschild en in stukken gesneden
  • 30 gram groene bakbanaan, geschild en in plakken gesneden
  • peterselie

Bereiding:
Maak de vis schoon maar laat de kop eraan zitten. Smeer de vis in met knoflook en (vis-) kruiden. Maak een snee in de vis zodat de kruiden ten minste 30 minuten goed kunnen intrekken. Snijd de vis daarna in stukken. Doe in een pan kokend water olijfolie, uien, paprika, tomaten en lente ui en breng aan de kook. Voeg stukken cassave, yam, zoete aardappel, aardappel en bakbanaan en na 10 minuten de in stukken gesneden vis en peterselie toe. Laat nog ca. 15 minuten zachtjes koken tot alles gaar is.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Gedeeld