}

45 minuten

Aantal personen: 2

Voedingswaarde per persoon:
415 kcal, 34 g koolhydraten, 31 gram eiwitten, 18 g vetten

Ingrediënten:

  • 200 gram bloemkool, in stukken gesneden
  • 1 kleine ui, fijngesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel hurud (geelwortel, koenjit)
  • 100 gram winterwortel of bospeen, in langwerpige stukken gesneden
  • 300 gram vastkokende aardappels, geschild en in stukken gesneden
  • 150 gram schoongemaakte sperziebonen
  • 50 gram rode paprika
  • peterselie
  • 200 gram vis of mager vlees naar keuze (zonder olie bereid, door bijvoorbeeld te grillen, te koken of te stomen)
gemenge salade-recepten

Bereiding:
Kook de bloemkool net niet gaar in water. Rooster de ui zonder olie in een grote pan. Voeg daaraan de olie toe, vervolgens de knoflook en de geelwortel. Voeg al omscheppend achtereenvolgens: de wortels, de aardappels, de sperziebonen toe. Blijf ca. 25 minuten regelmatig omscheppen. Voeg de bloemkool, de paprika en de peterselie toe. Laat alles nog even zachtjes nagaren.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van het recept vindt. Of deel het recept met je familie, vrienden en collega’s. We hebben het je makkelijk gemaakt. Klik op een van social media knoppen. Printen kan ook.

Pin It on Pinterest

Share This